Filozófiánk
A Gusta Csemege bejáratánál található vendéglátóhely megálmodásakor, rengeteget gondolkodtunk, hogy milyen is legyen az a „hely”, mely mindenkinek tetszene.
Magyaros jellegű bisztrókonyha mellett döntöttünk, ahol a jó magyar konyhát hírnevét szeretnénk öregbíteni.
A „bisztró” franciául baráti hangulatú kisvendéglőt jelent.
A ”Gusta Bistro Restaurant” reggeltől várja kedves vendégeit, reggeli étel és italválasztékkal. Étlapunk mellett délben és este kedvező napi ajánlattal bővítjük ételkínálatunkat, amely a pult melletti táblán olvasható.
Ételeinket csak is friss regionális alapanyagból készítjük, ahogy a szezonális piac megkívánja. Hagyományos és újragondolt ételeinkhez régen is használatos magyar fűszereket, (sáfrány,
gyömbér, borsikafű, fűszerpaprika) és friss zöldfűszereket használunk. Konyhánkon hagyományos és modern technológiával készítjük fogásainkat.
A fogások kiváló minőségéről mesterszakácsaink gondoskodnak, Gyöngyösi János és Medve Zoltán személyében. Az ételeinkhez magyar pálinkákat és borokat kínálunk, igen széles
választékkal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése