2010. Augusztus. 28. (Szombat)
Forrás: www.hejszakácsok.hu 14 órától 19 óráig, óránkénti váltásban a régió öt étterme ízlelő találkozóra hívja Debrecen étterembe járó vendégeit! A találkozó helye a Gusta Cafe sarkán (a Főtér kisebbik szökőkútja mögött) kialakított ÍzLelő porta!
A vendégek ÍzLelő jegyekkel „fizethetnek” az éttermek ételeiért. A jegyek ingyenesek, délután 13 órától a Főtéren, és annak környékén az Első Nemzeti Gulyásnap segítői megszólítják az arra járókat (gourmet-eket és gourman-okat egyaránt), egy kérdést tesznek fel az öt étterem egyikéről, és a gulyásról. Aki jól válaszol rá, az nyer egy „ÍzLelő Jegyet” a kóstoláshoz.
Ezzel elsétál a már említett helyre, ahol a jegy ellenében egy „Íz Élményben” vehet részt. Garantáltjuk az „Íz” után jól fogja érezni magát!
Hisz a Nemzeti Gulyásnap létrehozójának, Csíki Sándor gasztronómusnak célja az, hogy a gasztronómia hozza össze a nemzetet:
“Nemzet nélkül nincs gasztronómia, ahogy magunkénak vallott és vállalt gasztronómia nélkül sem létezik összetartó nemzet.”
Mi, Debreceni szakácsok, étteremtulajdonosok ennyit tudunk tenni a nemes ügyért…
A vendéglátó séfek, éttermek:
***
***
***
Németh László séf (középen) Szabó Zoltán (balra) Rövid Rudolf HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL étele: Vörösboros marharagu borecet zselével és kolbászos-hagymás kenyérrel(16 órától-17 óráig) |
***
***
Kiss Gyula (hejszakacsok.hu - 20-596-5934)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése