2010. november 8., hétfő

Márton napi étlapunk november 9-től

Étlap

Előétel / Appetaizer

Libamájpástétom, tarpai szilvalekvárral, ruccolával és házi kenyér    
Goose liver patê, plum jam, ruccola, homemade bread

Töltött libanyak korianderes sültpaprika-mártással    
Stuffed neck of goose, fried paprika sauce and coriander


Leves / Soup

Libahúsleves libamájgaluskával, gerslivel és  zöldségekkel   
Goose broth, goose liver dumplings, pearl barley, vegetables

Sültbirsalmaleves csillagánizzsal és pirított kaláccsal  
Fried quince soup, star anise, sauté milk loaf

Főétel / Main course

Almafán füstölt libamell csomboros babraguval    
Goose breast smoked on apple-tree, savory bean ragout

Lassan sült kakukkfüves libacomb sütőtökös búzakásával    
Slowly fried leg of goose and thyme, pumpkin cous-cous

Pirított libamáj majoránnás nudlival    
Sauté goose liver, marjoram potato noodles


Desszert / Dessert

Lúdláb „másképpen”  
„Lúdláb” – traditional hungarian dessert

Diós – almás rétes   
Nut and apple strudel


Jó étvágyat kíván a
Gusta Bistro & Café!

Nincsenek megjegyzések: