Étlap
Előétel / Appetaizer
Libamájpástétom, tarpai szilvalekvárral, ruccolával és házi kenyér
Goose liver patê, plum jam, ruccola, homemade bread
Töltött libanyak korianderes sültpaprika-mártással
Stuffed neck of goose, fried paprika sauce and coriander
Leves / Soup
Libahúsleves libamájgaluskával, gerslivel és zöldségekkel
Goose broth, goose liver dumplings, pearl barley, vegetables
Sültbirsalmaleves csillagánizzsal és pirított kaláccsal
Fried quince soup, star anise, sauté milk loaf
Főétel / Main course
Almafán füstölt libamell csomboros babraguval
Goose breast smoked on apple-tree, savory bean ragout
Lassan sült kakukkfüves libacomb sütőtökös búzakásával
Slowly fried leg of goose and thyme, pumpkin cous-cous
Pirított libamáj majoránnás nudlival
Sauté goose liver, marjoram potato noodles
Desszert / Dessert
Lúdláb „másképpen”
„Lúdláb” – traditional hungarian dessert
Diós – almás rétes
Nut and apple strudel
Jó étvágyat kíván a
Gusta Bistro & Café!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése