2010. november 5., péntek

Napi ajánlat 2010. november 6.

Reggeli

Tojásos lecsó 
Bundás kenyér
Felvágottas tál 



Ebéd

Sütőtőkös tócsni, balzsamecetes hagymával, házi tejföl 
Lencsepüréleves kolbásszal 
Borjúpaprikás,galuskával 
Sertésszűz, vizitorma-mártással, pak choi-jal, édesburgonya pürével 
Roston sült jércemell,sütőtök-velute, kurkumás rizs 
Vörösboros körte, fehér,- és feketecsoki mousse 


Mi a veloute (ejtsd veluté) jelentése?

  • bársonyosan krémes mártás, melyet csak a Thermomix elnevezésű konyhagéppel lehet tökéletesen elkészíteni. A veloute mártás alapja lehet krémlevesnek, főzelékeknek, így ezek sűrítéséhez szükségtelen lisztet használnunk. Lisztérzékeny vendégeink bátran rendelhetnek nálunk főzeléket is!

Nincsenek megjegyzések: